Странице

понедељак, 18. јун 2012.

Sezona 1 -Epizoda 1 : Pilot

(Sezona 1, Promo slika)

Serena Van Der Vudsen (Blejk Lajvli) uz misteriozni povratak na Menhetn, posle godinu dana provedenih u internatu postaje priča grada kada se novosti o njenom povratku postave na popularan blog sajt napravljen od strane nepoznatog lika,pod internet nazivom-nadimkom "Gossip Girl" ("Tračara") (glas davan od Kristen Bel) . Serenin najbolji prijatelj,odnosno prijateljica,Bler Valdorf (Leiton Mister), je i manje nego oduševljena njeom povratku,i tome što će je ponovo videti,pgotovo sada kada su planovi da spava sa svojim dečkom , Nejtom Arčibaldom (Čejs Kraford),prekinuti od strane Serene kada se (ne)iznenadjujuce pojavljuje na zurci.

Serenin i Blerin srpceparajući razgovor,vratio je ih ponovo u zonu pravih najboljih prijatelja. Ali,lepe stvari kratko traju! Nejt priznaje Bler konacno,da je spavao sa Sernom noć pre nego sto je otisla,i iako oprašta Nejtu,odbija da oprosti i Sereni.

"Autsajder" Den Hamfri (Pen Bedglej) ponovo oseća privlačnosti prema Sereni,čim sazna da se pratila u grad,i nakon pokušaja da joj prati telefon,ona ga pita da izadju na sastanak jednostavno i ustvari kao izgovor da ne ide na Blerinu "Poljabac na usne" žurku. Den odovodi Sereni na koncert njegovog tate,ali naterani su da napuste taj koncert,kada njegova mladja sestra Dzeni (Tejlor Momsen) posalje njemu (Denu) poruku sa Blerine žurke,trazući pomoć. Den i Serena brzo stižu na žurku i brzo traze Dzeni. Pronacice je kasnije na krovu,gde je egzotični-na seks zavistan Cak Bas (Ed Vestvik)  koji pokušava privlači Dzeni kako bi je iskoristio .Den udara Čaka i on i Serena odlaze u gadjenju,naravno sa Dzeni pod ruku.

Ocigledan razglog Sereninog naglog povratka je otkrovljenje da se njen mladji brat Erik (Konor Paolo) , pokusao ubiti ,ali sada zivi na psihijatrisjkoj instituciji.
Srecom,cak ni "Tracara" jos nije svesna toga.

Pored toga,prošla aferi izmedju Denovog i Dzeninog oca Rufusa (Metju Setl) i Serenine i Erikove majke , izlazi na videlo kada Lili (Keli Ruterford) pita Rufusa da li koristi svog sina da se zbliži ponovo sa njom.

TREJLER :


xo xo gossip girl.
voli vas tračara.

Нема коментара:

Постави коментар