Странице

понедељак, 23. децембар 2013.

Sezona 5, Epizoda 24 (111) "Povratak prstena"

Pregled episode:
 
 
 
 
U finalu pete sezone,, kada Tračara počne da ubacuje delove iz Blerinog dnevnika na sajt, njen ljubavni život počinje da se odmršava zbog čega će morati da izabere između Dena I Čaka. Serena je izbačena iz Voldorf apartmana jer je bila umešana u otkrivanje Blerinog dnevnika, a ona se zatim Sveti tako što će pokušati da zavede Dena uz omoć Blereinih pomoćnicca. Nejt pita Lolu da se useli sa njim, ali ona odbija ponudu kada mu govori da njena glumačka grupa putuje na turneju. U međuvremenu na Šepardovoj žurci povodom razvoda, Serena I Den će imati seks, ali Den zatim saznaje da je ona to snimila samo kako bi povredila Bler, I Den zatim besno odlazi. Svugde drugde, Lili odlučuje da poništi brak sa Rufusom, sa obzirom da je njen brak sa Bartom još uvek važeći. Lola dobija njen udeo od Van der Vudsen imanje od svog biološkog oca, Viliama Van der Vudsena, I takođe saznaje da je Lili namerno sabotirala Kerolinu odbranu na sudu kako bi je zadržala zatolenu kao I da bi uništila Ajvin slučaj kako bi zadržala SiSino bogatstvo samo za sebe. Bler prihvata ponudu od Elenor d apreuzme njenu modnu kompaniju. Prateći pres konferenciju Bas Industrije, Bler se odlučuje za Čaka umesto Dena, ali Čak je odbija jer je prekupiran povratkom svog oca na čelo Bas Industroje koji hoće da svrgne Čaka I da povrati svoju bivšu poziciju kao Glavni Direktor..
Nedelju dana kasnije; Lola predaje njen udeo nasledstva Ajvi, koja za uzvrat obećava da će ostati u kontaktu I pomoći joj da unište zajedničkog neprijatelja: Lili. Lola napušta grad kako bi otišla na turneju sa svojom glumačkom trupom, dok se Ajvi vraća na Floridu I planira osvetu poritv Lili. Osramoćena Serena takođe napušta grad I vraća se njeznim starim navikama, uzimanjem droge I spavanjem sa dilerima, dok otuđeni Den odlazi za Rim I priprema se da napiše još jednu bolnu,
reci-sve knjigu o UpperEastSajdu uz pomoć, koga drugog, nego Džordžine Sparks. Nejt prima snimak video nadzora od Dajane Pejn na kom se vidi prava Tračara (sakrivena kapuljačom figura), kako krade Serenin lap top noći kada se Bart vratio. Dok u Parizu, Bler odlazi u kazino gde Čak I Džek spletkare, tražeći način kako da unište Bart Bassa I ona zatim govori Čaku kako njen red da se bori za njega.
 
Naziv Epizode: Dolazi od filma iz 2003, "Gospodar prstenova: Povratak kralja" .
 
 
 xo xo gossip girl.
voli vas tračara. 

Нема коментара:

Постави коментар